Kategorier
Ungdomsböcker

Guldfeber och hämnd!

RevolvernRevolvern av Marcus Sedgwick

Denna berättelse tar dig med på en resa hundra år bak i tiden, till guldrushen i norra Alaska och till bitande kyla i norraste Sverige. Sigge har gjort en fasansfull upptäckt – hans far ligger ihjälfrusen på isen! Fadern som ihärdigt predikat om att aldrig ta vägen över isen på grund av risken att gå ner sig i det isande vattnet. Har något eller någon jagat honom?

Detta är bara början på en mardrömslik historia där saker som hänt för länge sen hinner ikapp Sigge och hans storasyster. Precis som titeln anger så har en revolver av märket Colt en central roll. En ruskigt spännande historia där slutet är ovisst till sista sidan.

Lena, Stadsbiblioteket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s