Kategorier
Ungdomsböcker

Fantastiska världar

DEN_ON~1Momo och Den oändliga historien av Michael Ende

Jag läste Momo och Den oändliga historien när jag var liten, de två böckerna var nycklar till magiska världar som jag kunde kliva in i under mina dagdrömmerier. Kampen mellan det goda och onda, värderingar och känslor spelar ut varandra och barn var i centrum för att kunna påverka allt till det bättre. Det du gör i din vardag kan spela roll i det stora hela, det finns en annan större mening med allt, det finns magi bara vi väljer att se på saker och ting ur ett annat perspektiv än det vi är vana vid. Tillvaron blev och blir fortfarande mycket roligare genom sådana här ”Nyckelböcker”.

Susanne, Söndrums bibliotek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s