Kategorier
Kapitelböcker 6-9 år

Bli aldrig vuxen i Krumelurklubben!

ellen_sorken_och_hemligheten[1]Ellen, Sorken och hemligheten av Maria Frensborn.

Ellen och Sorken är Krumelurklubbens två medlemmar. Klubbens motto är: Bli aldrig vuxen. Klubbmötena är i Sorkens pappas garderob och där har de ett livspaket med en lista på allt viktigt i fall de någon gång skulle glömma bort det. Tjejerna är påhittiga och busiga och de vill aldrig sluta leka.

När Ellen blir bjuden till ett vuxenkalas ser hon till att slippa gå dit ensam utan att Sorken får följa med och att skelettpyjamaserna och kaninöronen är på. Genast blir det ett mycket roligare kalas och dessutom träffar de Nellie, som vet hur man gör för att inte blir stor. Måste undersöka.

Det finns även en fortsättning som heter Ellen, Sorken och marsianen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s