Kategorier
Kapitelböcker 9-12 år

Fotboll, spänning och kärlek

showimageUppgörelsen av Arne Norlin

Tove och Noel älskar att spela fotboll och håller stenhårt på sina lag. De gillar varandra också och problemet är att de håller på olika lag, som dessutom är riktiga ärkefiender. Eftersom deras familjer också är fotbollsfantaster, vill de inte att Noel och Tove ska träffas. Det blir riktigt komplicerat när Noel misstänker att hans storebror är inblandat i ett sabotage mot en av AIK:s spelare, nämligen Toves pappa. Läs denna riktigt spännande bok om fotbollsfans, lojalitet och kärlek.

Läs också de två första delarna i serien:

Motståndarna

Förföljda

Cecilia, Bokbussen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s