Kategorier
Kapitelböcker 9-12 år

Underbart magiskt och charmigt

9150114077[1]Familjen Bliss magiska bageri av Kathryn Littlewood

Varför är det alltid kö utanför familjen Bliss bageri? Vad är det egentligen för speciellt med deras kakor och bullar? Vi kan avslöja att de använder en mycket speciell kokbok som gått i arv i generationer och att deras bakverk får folk att må väldigt bra. Sommaren då Rose och hennes syskon är ensamma hemma med sin mystiska, men roliga moster blir allt nästan lite väl spännande och risken är stor att allt ska gå överstyr. Läs denna helt magiskt underbara bok om den ovanliga och charmiga familjen Bliss och deras bageri!

Cecilia, Bokbussen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s