Kategorier
Allmänt

Tredje boken om Dilsa – lika spännande som de tidigare!

9129687047Dilsa och den falska förälskelsen av Petrus Dahlin

Nu finns det tre Dilsa-böcker och den tredje går att läsa även om man inte har läst de övriga. Jag tyckte att den här boken var jättespännande! Det börjar med att Dilsas bästa kompis Kalle Skavanks pappa har träffat en ny tjej. Både pappa Magnus och Kalle gillar henne jättemycket. Problemet är att det är så mycket som verkar mystiskt med henne. Dilsa tycker att hon beter sig underligt och till slut blir det direkt obehagligt. Det inträffar bland annat något ganska ruggigt när de är ute och badar tillsammans. Dessutom är pappan på väg att låna ut en massa pengar till den här kvinnan och varken han eller Kalle vill lyssna på Dilsa och hennes misstankar!

Cecilia, Bokbussen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s