Kategorier
Allmänt Ungdomsböcker

Kär i flera samtidigt?

älska mig bara migÄlska mig, bara mig av Marie-Chantal Long

När Saga börjar gymnasiet får hon en ny kompis, Joline. Joline tar med Saga på demonstrationer, politiska möten och presenterar henne för sina vänner som är veganer och bor i kollektiv. Det är en ny och spännande värld som inte alls liknar det liv som Saga lever. Saga får inte bara upp ögonen för de orättvisor som finns, och som hon vill kämpa emot tillsammans med Joline, utan också för den riktigt snygga och charmiga Lex. Saga blir förälskad direkt och det verkar som om Lex är intresserad av henne med. Men många av Jolines vänner är polyamorösa, alltså är kära och ihop med flera personer samtidigt, och Saga undrar om Lex också är det? Och kan hon i sådana fall stå ut med att dela Lex med någon annan? Och var är Sagas pappa någonstans när han aldrig kommer hem i tid till middagen?

Det här är en ovanlig, spännande och aktuell bok om kärlek, vänskap och världens orättvisor.

Anna N, Stadsbiblioteket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s