Kategorier
Allmänt

Superfin bok om att hitta sin plats i livet

Du jag agnesDu och jag, Agnes av Bente Bratlund är en liten bok i formatet, men tar upp stora ämnen såsom kärlek, vänskap, avundsjuka och att hitta sig själv. Detta är en jättesöt bok tycker jag, och jag tänkte på den långt efter att jag läst klart.

Den handlar om Agnes, snälla tysta Agnes som vill ha mer och vill våga mer. Bästisen och klassens snygging får åka på ett läger ihop, och i smyg är Agnes avundsjuk på kompisen som får allt och hon inget. Men med hjälp av en snäll granne, och kompisen Tim börjar hon sakta inse att hon är bra precis som hon är, men att hon måste våga stå på sig ibland och bestämma sig för vad hon verkligen vill. En pärla till bok helt enkelt!

Frida, Söndrums bibliotek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s