Kategorier
Kapitelböcker 9-12 år

En riktig rolig bok!

stinkisStinkis av David Walliams

Om det hade varit en skrapa-och-lukta-bok hade du verkligen förstått hur illa Stinkis luktar. Detta är en riktigt rolig bok om Chloe 12 år, som blir vän med luffaren Stinkis och hans hund Hertiginnan. I dem hittar Chloe ett par riktiga vänner, men hur kom det sig att de blev luffare? När Chloe träffar Stinkis första gången rycker han bort en lapp från ”skolkompisarna” på Chloes rygg. Tönt står det på lappen. Stinkis slänger lappen i papperskorgen och efter det har mobbarna inte en chans. Chloes mamma är en politiker, som vill förbjuda alla hemlösa och då ger Chloe Stinkis ett hem i familjens trädgårdsskjul!

Boken påminner mycket om Roald Dahls böcker och är också illustrerade av Quentin Blake, så om ni gillar dem är detta något för er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s