Kategorier
Allmänt Kapitelböcker 9-12 år

Spännande äventyr i nutid och medeltid

sorkspolingenSorkspolingen av Christina Wahldén

Märta har sommarlov och besöker Medeltidsveckan där hon strosar omkring och tittar på alla utklädda människor. Hon känner sig lite ensam och uttråkad, eftersom hennes bästa vän är bortrest. Det hon inte vet då, är att hon kommer att vara med om ett spännande äventyr. Äventyret börjar när hon går ut genom Kärlekstunneln och möter Nils. Han är desperat och behöver hennes hjälp att gömma en skatt. Först reagerar Märta inte på att något är annorlunda, eftersom många människor har medeltidskläder på sig, men så småningom inser hon att hon har hamnat rakt in i medeltiden på riktigt….

Detta är en riktigt spännande bladvändare som är svår att sluta läsa!

Kristin, Vallås bibliotek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s