Kategorier
Allmänt

Spännande serie för dig som gillar äventyr och historia!

iskalla äventyrIskalla äventyr är del sju i serien Den magiska trädkojan. Serien handlar om syskonen Viktor och Hanna som funnit en magisk trädkoja i skogen.

Kojan är fylld av spännande böcker och varje gång de slår upp en sida i en bok, pekar på en bild och önskar att de vore där börjar kojan snurra och vips har de hamnat på den plats som fanns på bilden i boken.

I Iskalla äventyr är det sommar och Viktor och Hanna har precis varit på simträning när de går till kojan och hittar en bok med en bild av istiden uppslagen, gissa om de börjar frysa när kojan snurrat iväg dem. Hur ska de hitta varma kläder och skydda sig från sabeltandade tigrar, ja läs Iskalla äventyr och se hur det går för dem!

I mars släpps Midnatt på månen, den åttonde delen i serien för dig som redan läst alla tidigare delar och för dig som inte läst finns det sju spännande delar att ta sig an: Dinosaurierna kommer ; Den svarte riddaren ; Mystiska mumier ; Pirater och papegojor ; Ninjornas natt ; Vilse i Amazonas ; Iskalla äventyr

Iskalla äventyr av Mary Pope Osbourne

Iskalla äventyr som nedladdningsbar talbok (för dig med läsnedsättning och Legimus-behörighet).

Hela serien i bibliotekskatalogen, både på svenska och engelska.

/Gunilla

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s