Kategorier
Allmänt

Läsklubbar på bibblan!

Bokbullen är Biblioteken i Halmstads läsklubb för barn från 10 år. På terminens sista Bokbulle på Stadsbiblioteket hade vi en skattjakt efter ledtrådar. Ledtrådar som vi sedan använde för att skapa historier.

BokbullenDen ena historien handlade om en man som åkt till Thailand och spelade på casino för att kunna köpa fina smycken till sin fru. Den andra var en spökhistoria om ett synskt barn och en mamma. Kanske har vi ett gäng framtida författare bland deltagarna i vår läsegrupp! I alla fall var det en rolig eftermiddag.

Bokbullen på Stadsbiblioteket är tyvärr slut för i vår men misströsta inte! I ”Läsklubb Lena Ollmark” kommer vi att träffas två gånger nu i april och maj. Första gången träffas vi och pratar om Lena Ollmarks böcker, och andra gången kommer Lena Ollmark hit för att själv berätta om sina böcker.

Foto: Christian Saltas

Så skynda in på ditt närmaste bibliotek och låna en bok av Lena Ollmark, så hoppas jag att vi ses på Världsbokdagen den 23/4 kl 15.30, för den första träffen.Lena själv besöker oss den 4/5, kl. 16.
Föranmälan på 035-13 71 81.

Lena Ollmarks böcker på biblioteket.

/Katarina, Stadsbiblioteket

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s