Kategorier
Kapitelböcker 9-12 år

Galna äventyr och många skratt

var-tradkoja-med-13-vaningar

Här kommer ett boktips, Vår trädkoja med 13 våningar av Andy Griffiths, till alla er som tycker om roliga böcker där man får vända blad ofta och med dråpliga bilder på varje uppslag. Ni som har läst alla ”Dagbok för alla mina fans” och behöver något nytt att få skratta högt åt – här är något för er!

Har ni också någon gång drömt om att bygga en trädkoja med olika rum och våningar? Andy och Terry bor i en helt fantastisk trädkoja med tretton våningar. Hela kojan finns uppritad i boken och man kan se var allt från bowlingbana och swimmingpool till människoätande hajar, grönsaksförintare och marshmallowsmaskin finns placerade.

I trädkojan upplever Andy och Terry det ena äventyret galnare än det andra, allt medan de egentligen har ett uppdrag att skriva en bok om sina liv. Något som är svårt att hinna med när det händer så mycket knäppa grejer.

Fortsättningen ”’Vår jättestora trädkoja med 26 våningar” kommer snart och man kan verkligen undra vad som kan hända på så många trädkojsvåningar.

 

Hälsningar Cecilia, Bokbussen

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s