Kategorier
Händer på bibblan Program Sommarlovsboken

Låt sommaren bli en riktig lässommar!

Var med i årets ”Sommarlovsboken” så har du chans att få en bok i present från Biblioteken i Halmstad. Allt du behöver göra är att läsa eller lyssna på fem böcker som du väljer helt själv. Det kan vara en spännande berättelse eller faktabok, en manga eller någonting mycket sorgligt. Vad som helst funkar! Välj vad du gillar mest. Du kan även lyssna på böckerna i stället om du föredrar det.

Om du inte vill komma till biblioteket i dessa oroliga tider, så kan du ladda ner vår app Biblio. Där kan du hitta både e-böcker som du kan läsa på din dator, telefon eller platta och e-ljudböcker som du kan lyssna på. Supersmidigt!

Hämta vår blankett för Sommarlovsboken på ditt bibliotek från och med 1 juni eller ladda ner den från bibliotekens webbplats. På denna skriver du sedan ner vilka böcker du läst och lämnar in på ditt bibliotek.

Om du dessutom ger ett boktips i dina sociala medier, så har du chans på en giveaway från oss. Tagga #bibliotekenihalmstad och #sommarlovsboken, så är du med och tävlar. Inspiration på hur man kan göra hittar du på Biblioteken i Halmstad på Facebook och Instagram.

Länkar:

Ladda ner blankett för Sommarlovsboken.

Läs mer om ljudböcker och e-ljudböcker.

Facebook

Instagram

Ha en riktigt härlig sommar!/
Hanna och Katarina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s