Kategorier
Allmänt Händer på bibblan Sommarlovsboken

Sommarlovsboken 2021

Var med i ”Sommarlovsboken” och få en gratis bok från Biblioteken i Halmstad! Allt du behöver göra är att läsa eller lyssna på fem böcker som du väljer helt själv – vad som helst funkar! Du har hela sommarlovet på dig!

Om du inte kan komma till biblioteket så kan du ladda ner vår app Biblio. Den är gratis och du hittar både e-böcker som du kan läsa på din dator, telefon eller platta och e-ljudböcker som du kan lyssna på. Supersmidigt!

Hämta vår blankett för Sommarlovsboken på ditt bibliotek från och med 1 juni, eller skriv ut den från bibliotekens hemsida. På blanketten skriver du sedan ner vilka böcker du läst och lämnar in den på ditt bibliotek. Då får du också välja en bok från vår prisvagn.

Om du ger ett boktips i dina sociala medier, så har du chans på en giveaway från oss! Tagga #bibliotekenihalmstad och #sommarlovsboken, så är du med och tävlar. Följ hashtaggarna på Facebook och Instagram för att få inspiration! Om du har privat konto så maila till bibliotek@halmstad.se och berätta att du delat ett boktips, så är du med i utlottningen!

Ladda ner blankett för Sommarlovsboken

Läs mer om ljudböcker och e-ljudböcker

Facebook – facebook.com/bibliotekenihalmstad

Instagram – Instagram.com/bibliotekenihalmstad

Ha en riktigt härlig lässommar!

Hälsningar från Biblioteken i Halmstad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s