Kategorier
Allmänt Faktaböcker Händer på bibblan

Sommaräventyr, skapande i parken och en ny pysselbok

Av Karolina, Stadsbiblioteket

Nu gläntar sommaren på dörren och alldeles strax är det just sommarlov och semester här.

På några av våra bibliotek (Stadsbiblioteket, Oskarström, Harplinge, Söndrum, Bokbussen) kommer du att kunna hämta ett sommaräventyr i form av en kasse veckan efter midsommar, så väck äventyrslusten till liv.

Under hela härliga sommarlovet kan du skapa i Kapsylparken (utanför Stadsbiblioteket) tillsammans med Marie och Camilla på onsdagar (kl.14-16) och lördagar (kl.13-15). Ifall det blir dåligt väder så ställs aktiviteten in men då kan du istället låna en härlig pysselbok på biblioteken. Den här gången tipsar vi om Kreativ Karin Anderssons bok ”Stora pysselboken – Återbruk”. Perfekt för miljön och regniga sommardagar. Glad sommar!

Du kan låna boken som vanlig bok eller som e-bok.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s