Kategorier
Kapitelböcker 6-9 år

Ny serie om modiga kattspioner

Av Gertrud, Stadsbiblioteket

Man lever bara nio gånger

Anja Gatu (text) och Anna Nilsson (bild)

Vilken härlig bok med både djur och spänning att läsa högt och läsa själv för alla – kanske speciellt för dig som är mellan 5 och 10 år.  Samira Karlsson har varit innekatt hela sitt liv, men nu när hon är nyinflyttad i Rosengård ska hon få bli utekatt! Så spännande att träffa alla stora hundar, coola katter, många andra djur och få nya kompisar! Samira blir kattspion och hon är modigare än hon någonsin trodde. Det första fallet de får lösa gäller de försvunna kaninungarna.  Boken har många färgglada bilder, en karta över kvarteren i Rosengård och även porträtt av de viktigaste djurkaraktärerna.  Du får se världen genom kattögon och veta vad djuren säger till varandra!   Många kommer att längta efter nästa del i serien Kattspionerna på Rosengård!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s