Kategorier
Kapitelböcker 9-12 år

Hotell Sista chansen

Av: Rebecca, Stadsbiblioteket

Hotell Sista chansen av Nicki Thornton.

Föräldralöse Seth Seppi är kökspojke på hotellet men ägarna Degberg tvingar honom att göra allt möjligt annat också. Ägarnas dotter Tiffany försöker alltid att jäklas med honom. Den gamle trötte kocken låter Seth göra de mesta i köket. Det finns inget magiskt i Seths liv utom möjligen trädgården bakom hotellet. Han har sin tufsiga katt Belladonna som sällskap och saknar fortfarande sin pappa som var en fantastisk kock.

Ett magiskt sällskap har bokat in sig på hotellet som sällan har gäster. Och inför detta har det varit mycket förberedelser men väldigt lite information om de kommande gästerna. Inför sällskapets första middag får Seth chansen att skapa en efterrätt åt en allergisk magiker. Innan kvällen är slut har en i sällskapet dött och Seth anklagas för det. Nu blir det bråttom att lista ut vem som verkligen gjorde det!  

Lyssna på boken via Legimus (för dig som är talbokslåntagare).                            

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s