Kategorier
Ungdomsböcker

Allt jag inte sa

Av: Maya, Sommarkraft

Allt jag inte sa av Yrsa Walldén

Vi följer en namnlös tjej som flyttar in i en studentkorridor i Falun för att studera till manusförfattare. Hon är ensam i en helt ny stad, men trots sin blyghet får hon snart vänner. Det dröjer inte länge innan hon träffar Dena, en populär, utåtriktad och snäll tjej i årskursen över hennes egen. De blir snabbt nära vänner, och huvudpersonen inser snart att hon fått känslor för Dena, känslor så intensiva att de infiltrerar hela hennes vardag. När hon tror att det trots allt kanske är ömsesidigt, får hon reda på att Dena har en pojkvän sedan två år tillbaka…

En otroligt speciell och fint skriven bok. Små detaljer i berättelsen etsar sig in i hjärtat och det är inte en bok jag fort glömmer!

Lyssna på boken på Legimus (för dig som är talbokslåntagare).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s