Kategorier
Kapitelböcker 6-9 år

Bråkdrakarna flyttar in

Av: Ann-Sofie, Fyllinge bibliotek

Bråkdrakarna flyttar in av Jane Prior

En fartfylld historia från början till slut. De ouppfostrade bråkdrakarna Graun & Fafnine kommer på en prövotid till familjen Ward som just har i uppdrag att fostra dem till lydiga små drakar. Syskonen Jack & Ava är i eld och lågor över utmaningen, men har ingen aning om vad som väntar. Från det att de flyttar in är inget mer sig likt. Jack & Ava får fullt upp att hänga med i svängarna. De busiga drakarna ställer till med både det ena och det andra. Missa inte denna första del i en ny rolig serie med massor av fantastiska bilder som talar sitt eget fantasieggande språk. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s