Kategorier
Kapitelböcker 9-12 år

Sunnavinda

Av: Rebecca, Stadsbiblioteket

Sunnanvinda: herrgårdens hemlighet av Elin Säfström

12-åriga Miranda har förlorat sin mamma. Tillsammans med sin pappa och katten Medusa försöker familjen orka med att bli som vanligt igen men det är kämpigt. Några av djuren i staden har försvunnit spårlöst och en del återfinns, Miranda försöker ta reda på vad som hänt dem eftersom Medusa plötsligt är borta. Hon har inga kompisar som hon umgås med och flyr in i böckernas världar när hon kan. Plötsligt har hon fått kontakt med den nyinflyttade familjen och klasskompisen William med sin stora släkt på den före detta ödsliga herrgården Sunnanvinda. Mystiska saker låter i deras hus och är inte familjen lite udda? Vad finns i alla uthusen? Vad är det för sår på Williams armar? Och är inte Barlac väldigt blek?

En magisk bok för dig som vill läsa om lite läskiga grejer men inte hela tiden sitta som på nålar. Detta är första delen i serien om Sunnanvinda.

Boken finns att läsa i appen Bibblix!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s