Kategorier
Faktaböcker

Galen i kaniner?

Av: Åsa, Simlångsdalens bibliotek och Stadsbiblioteket

Kaniner – bli expert på ditt favoritdjur av Gemma Barder

Gillar du kaniner? Kanske har du redan en kanin eller planerar att skaffa kanin till sommaren? Då är det här boken för dig! Här får du lära dig allt du behöver veta om de gosiga djuren. Även för oss som är allergiska mot pälsdjur finns det mycket intressant, spännande och rolig fakta att lära om kaniner. Här kan du läsa om kaninens historia, ovanliga raser eller kaninrekord: Visste du att en kanin hade 79 cm långa öron! Och kan du gissa vilket det längsta är som en kanin har hoppat? Här finns också kaninhemlisar och berömda kaniner! Längst bak i boken finns också ett quiz om kaniner. Kaniner har också ett eget språk. Vet du hur den talar om att den är lycklig? Kolla i boken så får du se!

I samma serie, Mina husdjur, finns även ”Hästar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s