Kategorier
Allmänt Händer på bibblan Häng med en författare Program

Äntligen läslov!

Nästa vecka är det äntligen läslov! Som vi längtat – för på Biblioteken i Halmstad händer det massor av roliga och spännande saker!

Vad sägs som prova på att prova på att spela rollspel? Sagostund? Pyssla? Skrivworkshops? Eller träffa någon av alla författare som kommer att besöka oss?

Alla evenemangen är helt gratis, men de flesta behöver man anmäla sig till om man vill vara med.

Du hittar alla våra evenemang här.

Författarbesök och workshops:

Träffa Katarina Genar, som skrivit bland annat Mystiska skolan, på Andersbergs bibliotek. Tisdagen den 2 november kl 13. Läs mer här.

Camilla Linde, science-fictionförfattaren till bland annat serierna Den långa resan och Snack Parrow besöker Vallås bibliotek på onsdagen den 3 november kl 11. Här får du lära dig allt om hur du skapar din egen värld! Läs mer här.

Onsdag den 3 november kan du också besöka Halmstads Fältrittklubb om du är sugen på att lyssna på Pia Hagmar som skrivit jättemånga hästböcker, bland annat om shetlandsponnyn Svante och Klara-böckerna. Kl 18.30. Läs mer här.

Pia Hagmar kommer också ha en skrivworkshop på Stadsbiblioteket torsdagen den 4 november kl 12.30 för dig som är mellan 12-18 år. Läs mer här.

Torsdagen den 4 november kl 11 blir det rysligheter på Harplinge bibliotek! Då kommer nämligen skräckförfattaren Lena Ollmark och berättar om sina böcker och hur man skriver en riktigt läskig spökhistoria! Läs mer här.

Kom och lyssna på författaren till Pax-serien och Väsenologiböckerna på fredagen den 5 november kl 13. Ingela Korsell kommer att berätta om sina böcker och om väsen från dåtid och nutid, allt från gårdstomtar och bjäror till Slender Man och skräckclowner! Läs mer här.

Ingela Korsell kommer också ha en skrivworkshop på Stadsbiblioteket på fredagen kl 14.15 då du får lära dig att skapa dina egna väsen! Läs mer här.

Hoppas vi ses!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s