Kategorier
Bilderböcker

Vi vill ha fredagsmys!

Av: Maria L, Stadsbiblioteket

Vi vill ha fredagsmys! Av Emma Bouvin.

Äntligen är det fredag! Elly och Alba har väntat hela veckan lång på den här dagen för de har planerat att ha fredagsmys tillsammans. Det ska bli film tillsammans med gosedjuren. Men det viktigaste av allt är att det ska ätas hallon, blåbär och chips. Detta har Elly påmint sin mamma om massor av gånger! Det är bäst att påminna jättemycket – för mammor glömmer ju så lätt! Men vad händer när mamma kommer med fredagsmyset? Popcorn kommer hon med! Det är katastrof! Elly och Alba bestämmer sig för att bege sig ut i skogen och leta efter bär, trots att mamma säger att de är för små för att vara i skogen själva. Det finns inga bär i skogen, men de hittar något annat – och berättelsen tar en oväntad vändning!

Detta är Emma Bouvins debutbok. Det är en både spännande, mysig och rolig berättelse med härliga, varma och uttrycksfulla illustrationer av Emma Göthner.

Passar extra bra att läsa till fredagsmyset!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s